top of page

OVER MIJ

kyoto.jpg

Tokyo - achter de teppanyaki plaat

Koken. Het is bijna met de paplepel ingegoten. Vroeger keek ik al aandachtig toe in de keuken als mijn moeder het avondeten bereidde. Wat resulteerde in veel meedoen, zelf doen en een kookcursus bij een andere - als kookdocent werkende - moeder.

Dit herhaalde zich in een restaurant in Hilversum. Eén avond in de week meeedraaien om op deze manier zoveel mogelijk te leren. Onbetaald, als verkapte kookcursus.

Ook in 2009 deed ik dit. Elke vrijdag en zaterdag bij restaurant Loup in Amsterdam. Onder leiding van chef kok Erik Zonjee. Wat naast lachen, hard werken en lange dagen vooral heel leerzaam was. Koken werd steeds serieuzer en langzaam aan begon ik recepten te noteren. Fijn te slijpen en te verbeteren. En vooral te fotograferen - logisch als art director.

Bundelen en uitbrengen als kookboek? Zou leuk zijn! Maar de lijst met recepten blijft groeien.

Vandaar dus deze opzet als site. Of beter gezegd blog: want feedback of vragen zijn altijd welkom. Leer ik ook weer van. Hopelijk help en inspireer ik je hiermee in de keuken.

Laat het vooral weten, hier of op mijn instagram kanaal.

CONTACT OF VRAGEN?

Tokyo - Kyoto - Osaka - Kobe - Ishigaki - Vietnam - Thailand - Mauritius - Panama - Toscane - Ibiza - Galicia

bottom of page